Digitaal informatiescherm

Momenteel leven we in een tijdperk waar een vlotte doorstroom van informatie van groot belang is. Ook als het gaat om de informatie die u deelt met uw klanten. De wensen van uw klant veranderen namelijk keer op keer, waardoor uw content op ieder gewenst moment aangepast moet kunnen worden. De digitale informatieschermen van MENUDigitaal maken dit en nog veel meer mogelijk! Wilt u een bepaalde huisstijl aanhouden, of heeft u andere wensen? MENUDigitaal maakt het als geen ander mogelijk koopgedrag te beïnvloeden door op een gemakkelijke en toegankelijke manier content te wijzigen. Wij vertellen u graag wat een digitaal informatiescherm voor u op kan leveren!

Relevante informatie bieden op iedere plek en op ieder gewenst moment

Nog nooit is het zo makkelijk geweest voor bedrijven om informatie te verspreiden. Om uw klanten, medewerkers en andere belangstellenden te allen tijde op de hoogte houden van de ontwikkelingen die er toe doen, bieden wij toegankelijke software die een groot aantal voordelen biedt ten opzichte van geprinte promotiemiddelen. Niet alleen bespaart u printkosten door informatie digitaal aan te bieden, maar u kunt zelfs deze informatie gemakkelijk aanpassen door middel van ons toegankelijke software programma. Houd uw doelgroep op de hoogte door gebruik te maken van een digitaal informatiescherm van MENUDigitaal!

Laat het u makkelijk maken door onze software!

MENUDigitaal biedt de op X-Sign cloud gebaseerde inhoudssoftware van BenQ. Met meer dan 100 eenvoudig te gebruiken sjablonen kan uw huisstijl zonder enige aanpassingen doorgevoerd worden in een digitaal informatiescherm. Op deze manier bundelen wij samen de krachten, door uw huisstijl te combineren met de software waarmee schema’s ingepland kunnen worden en de prestaties van displays te monitoren. Bovendien kunt u door middel van de cloud op een centrale plek de inhoud van al uw displays wijzigen. Het doel van MENUDigitaal is dan ook om het voor u makkelijk te maken informatie te kunnen bieden. We kunnen tegenwoordig niet meer zonder en daarom dient het zo makkelijk mogelijk gemaakt te worden!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een digitaal informatiescherm of vragen m.b.t. onze dienstverlening? Graag verzoeken wij u dan om contact met ons op te nemen. Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan