Digitaal stoepbord

Wilt u adverteren door middel van outdoor LED reclame? Dan is een digitaal stoepbord iets voor u! MENUdigitaal levert digitale reclameschermen voor buiten van optimale kwaliteit voor uw outdoor-reclame. Daarnaast is de behuizing hufterproof. U onderscheidt zich hierdoor zichtbaar ten opzichte van uw naaste winkeliers. Graag vertellen we u meer over de voordelen van het adverteren met een digitaal stoepbord en wat MENUDigitaal voor u kan betekenen!

Til adverteren naar een hoger niveau met een digitaal stoepbord

Met de opkomst van digitaal adverteren is printing verleden tijd. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee! Ten eerste bespaart u natuurlijk druk- en printkosten. Daarnaast biedt deze vorm van adverteren de perfecte gelegenheid tot narrowcasting. U bent namelijk in staat om een specifieke doelgroep te bereiken door middel van beeldcommunicatie die u op een digitaal stoepbord kunt vertonen aan uw doelgroep. Deze beeldcommunicatie kunt u afstemmen aan de hand van hun behoeften. Door uw content realtime aan te passen kunt u deze relevant maken en advertenties afstemmen op specifieke situaties. Dit alles door de hedendaagse software die bedrijven in staat stelt de consument te bereiken zoals dat voorheen nooit kon.

De software van MENUDigitaal

Wij maken gebruik van software (X-Sign van BenQ) die vele mogelijkheden biedt:

  • Keuze uit meer dan 100 sjablonen welke u eenvoudig kunt verweven met uw huisstijl;
  • Vanuit de cloud kunt u uw digitale content beheren en consistent blijven in de informatie die u aanbiedt, maar uiteraard kunt u ook verschillende vormen van content aanbieden;
  • U kunt snel een schema inplannen waarmee u doelgerichte promotie op het juiste moment en op de juiste plaats toont aan uw doelgroep.

Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat uw digitale informatiescherm aan uw wensen en de behoeften van uw doelgroep voldoet.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een digitaal stoepbord of vragen met betrekking tot onze diensten? Neem dan contact met ons op door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan