Digitale menuborden

Als ondernemer is het meer dan ooit belangrijk om in te spelen op de behoeften van uw klanten en op de veranderende marketingomgeving. Wellicht wilt u zich liever bezighouden met de dingen waar u écht goed in bent. Daarom biedt MENUDigitaal uitkomst. Onze digitale menuborden in de horeca maken het informeren van klanten kinderspel en zijn bovendien zeer efficiënt in gebruik. De functies van een digitaal menubord nemen de ongemakken die u ervaart weg. Denk dan bijvoorbeeld aan het doorvoeren van prijswijzigingen, kortingsacties houden of klanten ergens op de hoogte van willen stellen. MENUDigitaal gaat graag dieper met u in op de voordelen van digitale menuborden in de horeca en wat er zoal mogelijk is!

Uw klanten moeten weten wat ze kunnen eten!

Als ondernemer dient u zich keer op keer weer te onderscheiden van uw concurrenten, en zeker als het gaat om horeca dient u zichzelf op gebied van smaken en gerechten telkens weer opnieuw uit te vinden. Om iedere keer wanneer u wijzigingen door moet voeren aan uw menu een nieuwe prijslijst op te stellen is niet nodig. De technologie van vandaag de dag verleent zich namelijk uitstekend om uw gerechten op een creatieve en eenvoudige manier te presenteren op een menu display, waarbij ook uw huisstijl perfect behouden blijft. Wat digitale menuborden bieden ten opzichte van traditionele prijslijsten? Geen kosten die u maakt door te printen, makkelijk wijzigingen door kunnen voeren en het tonen van advertenties om zo gerechten uit te lichten.

Digitale menuborden bieden mogelijkheid tot narrowcasting

Narrowcasting staat voor het optimaal bereiken van uw doelgroep door relevante en doelgerichte content aan te bieden. Wij maken gebruik van de software van BenQ: X-Sign. Deze maakt het onder andere mogelijk om meer dan 100 sjablonen te gebruiken. Daarnaast kunt u de inhoud van uw content plannen zodat u bepaalt wanneer de klant wat en op welk moment te zien krijgt. De inhoud kan verschillen per filiaal en deze kunt u vanuit de cloud beheren. Zo blijft uw aanbod consistent. Als laatste verlaagt u de kosten aanzienlijk door gebruik te maken van digitale software. Deze is efficiënt in gebruik is en brengt minder kosten met zich mee. Dit omdat het printen van prijslijsten simpelweg meer kost. Daarom bieden wij een rendabele optie die in zijn geheel verzorgd kan worden door MENUDigitaal!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u interesse in onze producten? Samen met ons team kunt u de mogelijkheden voor uw bedrijf ontdekken. Dit kunt u doen door een vrijblijvende offerte aan te vragen of wanneer u vragen heeft, ons contactformulier in te vullen. Daarna zullen wij u zo snel mogelijk van reactie voorzien. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan