Digitale menukaart horeca

Bent u al op de hoogte van de digitale menukaart? Het is een medium waarmee u uw klanten op een makkelijkere manier kunt bedienen. Bovendien zorgt het binnen uw bedrijf voor de nodige efficiëntie. In een poging om uw klanten te bedienen is het vooral in de horeca van belang om hen een gevarieerd aanbod voor te schotelen en deze op den duur aan te passen. Het bijhouden en weergeven hiervan in een digitale menukaart voor de horeca wordt kinderspel met de software van MENUDigitaal. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen!

Digitale menukaart software van BenQ

Content creëeren in een handomdraai met de software van BenQ. MENUDigitaal biedt een op X-Sign cloud gebaseerde inhoudsbeheersoftware waarmee het u eenvoudig wordt gemaakt om inhoud aan te maken, in te plannen en weer te geven. Met name voor de horeca is het een voordeel dat er niet keer op keer geïnvesteerd moet worden in druk- en printkosten. Heeft u meerdere vestigingen? Met een druk op de knop zorgt u ervoor dat uw promotiebeleid in iedere vestiging hetzelfde is. Het voeren van een consistent marketingbeleid is nog nooit zo makkelijk geweest!

Van uw huisstijl blijven wij af!

Digitale menuborden in de horeca maken waarmee u klanten aanspreekt is een kunst. MENUDigitaal begrijpt dat en speelt daar op in. Met de software die wij bieden kunt u uit meer dan 100 eenvoudig te gebruiken sjablonen kiezen. Bovendien ondersteunt deze de implementatie van afbeeldingen, tekst, video’s, en QR-codes. Op deze manier bent u in staat om uw huisstijl zonder enige moeite voort te zetten. Handig!

Meer weten? Neem dan contact op met ons!

Bent u geïnteresseerd in de producten van MENUDigitaal? Graag vragen wij u dan om een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen. Dit doet u eenvoudig door het contactformulier in te vullen waarna wij u van de nodige informatie voorzien en eventueel een afspraak inplannen. Graag staan wij voor u klaar!

 

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan