Digitale menukaart

Biedt uw klanten informatie aan en stimuleer hen zo om tot aankoop over te gaan. Met behulp van korte communicatie lijnen maakt onze software het mogelijk vanaf een centraal punt uw producten in al uw winkels te presenteren. MENUDigitaal ontwikkelt de digitale menukaart. Deze heeft het doel om ondernemers op een snelle, creatieve en gemakkelijke manier bedrijfscontent te laten ontwikkelen. Ten opzichte van traditionele promotiemiddelen biedt een digitale menukaart gemak, consistentie en besparing op printkosten. Graag gaan wij dieper in op de voordelen die onze software met zich meebrengt. Ook vertellen we u de invloed hiervan op de presentatie van uw producten.

Wat digitale presentatie van uw producten biedt t.o.v. traditionele middelen

Tegenwoordig is het een belangrijk punt voor ondernemers die actief zijn in de horeca om mee te gaan met de hedendaagse ontwikkelingen. Een digitale menukaart onderscheidt zich van geprinte promotiemiddelen door minder kosten met zich mee te brengen, met gemak aangepast te kunnen worden en dit vanaf één locatie. Dit maakt het voor een horecaketen die actief is in meerdere delen van het land ideaal om met deze technologie te werken. De lage kosten die u heeft door in de cloud te werken en de moeite die u bespaart door uw gehele promotie vanaf een plek te kunnen wijzigen maakt ons product ideaal voor iedere ondernemer. Wilt u regelmatig af kunnen wisselen van menu en uw klanten telkens weer iets anders voor kunnen schotelen? Kies dan voor het gemak van een digitale menukaart door middel van een menu display!

Korte communicatielijnen maken promotie in harmonie mogelijk!

De digitale menukaart staat aangesloten op een online netwerk. Dit maakt het mogelijk om uw promotiemiddelen met elkaar in verbinding te brengen. Waar voorheen transport en opzet nodig waren om uw producten te presenteren, kunt u de inhoud van uw menukaart vanaf een centrale plek beheren. Doordat wij werken met de inhoudsbeheersoftware, X-Sign van BenQ, kunnen wij u honderden sjablonen bieden die de implementatie van afbeeldingen, tekst, video’s en QR-codes ondersteunt. Bovendien kunt u de inhoud eenvoudig beheren door de presentatie van displays realtime te monitoren. De software van MENUDigitaal maakt het eenvoudig mogelijk wijzigingen door te voeren in assortiment, prijzen en huisstijl. Hiermee kunt u digitale content op ieder gewenst moment afstemmen op de wensen van uw doelgroep!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in een van onze producten? Graag komen wij dan met u in contact om zo de mogelijkheden door te bespreken. Dit kan eenvoudig door middel van het contactformulier in te vullen. Na dit gedaan te hebben zullen wij u zo spoedig mogelijk voorzien van een reactie. Graag staan wij voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan