Digitale reclameborden

Adverteren met gemak? In combinatie met digitale reclameborden maakt narrowcasting het mogelijk om gerichte reclame te maken. Het is geldverspilling om het verkeerde publiek aan te trekken. MENUDigitaal gaat dit tegen door reclame te tonen op de juiste plaats en het juiste moment. Kortom: een investering die het meer dan waard is.

Wat zijn de voordelen van een digitaal reclame display?

Het is aan u hoe u te werk gaat. De digitale reclameborden van MENUDigitaal werken op de narrowcasting software van BenQ welke onbeperkte mogelijkheden biedt. Daardoor is zowel de lokale ondernemer als de landelijke franchise hierbij gebaat. Tot de mogelijkheden behoren onder meer planning, beheer van inhoud en het aanpassen van de content via de cloud. Dit kan waar u wilt waardoor u nooit te laat bent om in te spelen op de constant veranderende behoeften van uw doelgroep! Daarnaast geniet u van een aantal voordelen door van analoge op digitale reclameborden over te stappen. Maakt u op het moment bijvoorbeeld gebruik van geprinte media? In tegenstelling tot geprinte media veranderen de prijzen van digitale reclameborden niet bij het aanpassen van een advertentie. Ook kunt u de inhoud wijzigen met één druk op een knop.

Kleine of grote digitale reclameborden: MENUDigitaal heeft het allemaal.

Reclameborden kunt u gebruiken voor verschillende doeleinden. Niet alleen communiceert u met uw klanten, maar ook met bijvoorbeeld uw personeel. Met het productaanbod van MENUDigitaal kunt u alle kanten op. Wij bieden namelijk ook outdoor schermen. Dit zijn digitale reclameborden waarmee u buiten de deur publiek naar binnen trekt. De digitale informatie- en menuschermen behoren tevens tot ons aanbod. Bekijk hier welke producten wij nog meer bieden!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Graag kijken we met u mee om zo tot een effectief plan te komen. Contact opnemen kan door middel van het contactformulier. Als u het wenst komen wij ook geheel vrijblijvend voor u langs voor een advies op maat. Graag staan wij voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan