Digitale reclameschermen

Adverteren door middel van digitale reclameschermen? Deze manier van adverteren biedt vele voordelen ten opzichte van printing. Zo bespaart u niet alleen druk- en printkosten, maar biedt deze vorm van adverteren de perfecte gelegenheid tot narrowcasting. Als nooit tevoren bent u in staat om een specifieke doelgroep te bereiken, door middel van beeldcommunicatie die u af kunt stemmen op de behoeften van uw doelgroep. Door uw content realtime aan te passen, kunt u deze relevant maken en advertenties afstemmen op specifieke situaties. Neem bijvoorbeeld een actie met kortingen vanwege het tussenseizoen of de opening van een nieuw filiaal. Het aantal opties van narrowcasting die digitale reclameschermen bieden stijgen tot grote hoogte. Wij vertellen u graag wat MENUDigitaal voor u kan betekenen!

Software die adverteren naar een hoger niveau tilt

Het kan lastig zijn om afstand te doen van traditionele marketingmiddelen. Want wat bieden digitale reclameschermen eigenlijk ten opzichte van print? De hedendaagse software stelt bedrijven in staat de consument te bereiken zoals dat voorheen nooit kon. De wereld om ons heen verandert constant en de huidige technologie speelt daar op in. Aan bedrijven is het de vraag of zij bereid zijn hierin mee te gaan en ervan willen profiteren of niet. Als volgt ziet u een greep uit de vele mogelijkheden die de software van MENUDigitaal (X-Sign van BenQ) biedt:

  • Keuze uit meer dan 100 sjablonen welke u eenvoudig kunt verweven met uw huisstijl;
  • Vanuit de cloud kunt u uw digitale content beheren en consistent blijven in de informatie die u aanbiedt, maar uiteraard kunt u ook verschillende vormen van content aanbieden;
  • U kunt snel een schema inplannen waarmee u doelgerichte promotie op het juiste moment en op de juiste plaats toont aan uw doelgroep.

Verhoog uw omzet én winst door middel van digitale reclameschermen!

Niet alleen verhoogt u uw omzet door digitaal te adverteren; ook de winst van uw bedrijf stijgt door een vermindering van kosten. Het is namelijk een duurzame keuze omdat u in tegenstelling tot print talloze verschillende advertenties kunt tonen aan uw doelgroep. Bovendien is een enkele investering nodig waardoor de kosten per promotie lager komen uit te vallen. Ons advies is dan ook om over te gaan op digitaal adverteren. Het is een manier van adverteren die opvalt en leidt tot conversie bij uw doelgroep. Bekijk de projecten die wij reeds hebben uit mogen voeren om een idee te krijgen van hetgeen dat mogelijk is.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Heeft u interesse in de producten van MENUDigitaal? Graag komen we in contact met u om te kijken naar een passende oplossing om uw omzet te verhogen door middel van digitaal adverteren. Indien u vragen heeft of een offerte aan wilt vragen, kunt u het contactformulier invullen. Graag staan wij voor u klaar en kijken wij er naar uit om met u samen te werken!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan