LED reclame scherm

Om waste te voorkomen wilt u enkel en alleen uw doelgroep aanspreken, voor iedere onderneming haar meest waardevolle publiek. In tegenstelling tot broadcasting kunt u narrowcasting toepassen en op deze manier uw reclamebeleid aanpassen op tijd, plek en publiek. Dit wordt met de software opties van MENUDigitaal zowat kinderspel. Wilt u hier meer over weten? Graag nemen wij u dan mee in de wereld van MENUDigitaal!

LED reclame scherm met software van BenQ

MENUDigitaal levert zowel de hardware als software die naadloos in elkaar overgaan. Deze stemmen wij af op uw doelstellingen in een poging deze te behalen. Bijvoorbeeld door een LED reclame scherm  in de winkel op te hangen. Op deze manier kunt u niet alleen klanten van binnenuit op de hoogte brengen van de acties die er op dat moment gelden, maar ook adverteren. En dan hebben we nog niet eens de digitale outdoor schermen/stoepborden besproken. Hiermee haalt u de klant zo naar binnen! De software van BenQ draagt hieraan bij door de mogelijkheid te bieden tot implementatie van onder andere afbeeldingen, tekst, video’s en QR-codes. Tenslotte kunt u de inhoud op een door u gewenste plek en tijdstip aanpassen en dat in al uw vestigingen op hetzelfde moment.

Wat zijn de voordelen van een LED scherm voor reclame?

De voordelen van beeldschermreclame zijn hiervoor al ruimschoots naar voren gekomen. Een tot nu onbesproken zaak zijn de kosten. Het rendement wat u behaald door te investeren in een LED reclame scherm overschrijdt de kosten die u maakt door keer op keer in print te investeren. Media en reclame zijn altijd aan verandering onderhevig en het wijzigen van content kan met een druk op de knop. Het voeren van een consistent marketingbeleid wordt u tenslotte makkelijk gemaakt door de content voor iedere vestiging in een keer aan te kunnen passen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Moet u reeds de waarde inzien van een LED reclame scherm? Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een advies op maat! Ook kunt u informatie vragen en dat door middel van het contactformulier op onze website. Graag staan wij voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan