Menu display

U alleen in de keuken van uw beste kant laten zien op gebied van creativiteit is niet voldoende. U moet uw producten namelijk ook aan de man zien te brengen en daarom dient u creatief te denken. Laat uw vaste gedachtepatronen voor wat ze zijn en ontdek de mogelijkheden die een menu display met zich mee brengt. Door uw producten op een digitaal menuscherm te presenteren verhoogt u uw omzet. De producteigenschappen van deze innovatieve software verlenen zich uitstekend om hierin te slagen door de creatieve wijze waarop deze ingezet kan worden door horecagelegenheden. Graag laten wij aan u zien wat er zoal mogelijk is!

Voordelen van een menu display ten opzichte van print

Er is een omslag van digitaal naar print te zien. Zo ook in restaurants, lunchcafés, fastfoodketens en overige horecagelegenheden. Het duidelijke voordeel ten opzichte van printmedia is dat u flexibeler wordt in het presenteren van uw producten. Ten eerste moest u voorheen wachten op een drukkerij voordat u uw productaanbod of prijzen kon wijzigen, terwijl dit nu al kan met een druk op de knop. Bovendien is het vele malen goedkoper om uw producten te tonen op een menu display dan door middel van drukwerk en bent u in staat om dit op een creatieve manier te doen.

Wat u zoal kunt met een digitaal menuscherm vertellen wij u graag

Wij raden u aan een menu display aan te schaffen vanwege de voordelen op gebied van gemak en efficiëntie. Om u op weg te helpen geven wij graag een aantal voorbeelden van de manieren waarop u gebruik kunt maken van de software menu display van MENUDigitaal:

  • Bent u ieder dagdeel beschikbaar voor uw klanten? Wellicht dat uw assortiment per dagdeel verschilt. Met een digitaal menuscherm kunt u de menukaart voor ontbijt, lunch en diner op automatische wijze veranderen;
  • Als u ter gelegenheid van bijvoorbeeld een feestdag of andere gebeurtenis een speciale actie onder ogen wilt brengen kan dit zonder hier apart drukwerk voor in te hoeven schakelen;
  • Is uw horecaketen verspreid door het hele land? U kunt uw content digitaal aansturen zodat uw productaanbod te allen tijde consistent blijft!

Neem contact met ons op!

Wanneer u interesse heeft in de diensten van MENUDigitaal verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit kan eenvoudig door middel van het contactformulier. Bent u echter zeker van uw zaak en wilt u een prijsopgave doen? Dan kunt u ook een offerte aanvragen. Graag staan wij voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan