Menubord horeca

Uw producten kunnen op efficiënte en visueel aantrekkelijke wijze gepresenteerd worden. Wat als wij u vertellen dat u daarvoor niets op hoeft in te leveren? Als u nu gebruik maakt van print om deze te presenteren gaat u er met digitale menuschermen alleen maar op vooruit. Met de software van X-Sign is een menubord voor horeca flexibel aanpasbaar en is deze eenvoudig te bedienen. Een enkele investering is voldoende om er rendement uit te halen. Behalve voor u brengt de software tevens voordelen met zich mee voor uw klanten. Het maakt hen makkelijk om een keuze te maken. Nu u nog!

Narrowcasting toepassingen door middel van een horeca menubord

Steeds meer horecagelegenheden maken gebruik van narrowcasting. Narrowcasting staat voor het presenteren van informatie aan een specifieke doelgroep. Uw doelgroep, weliswaar! Ondanks het feit dat dit het tegenovergestelde is van broadcasting is deze vorm van productpresentatie op breed vlak in te zetten. Dat maakt het onder andere ideaal voor bijvoorbeeld een franchisegever of een keten die zich uitstrekt over het gehele land. Vanuit een plek kunt u controle uitoefenen over uw content en deze digitaal beheren. Ook kunt u deze plannen en aanpassen per vestiging en kunt u uit meer dan 100 sjablonen kiezen die onder meer foto’s, video’s, tekst en QR-codes ondersteunen!

Redenen om te kiezen voor een menubord in de horeca

Als ondernemer in de horeca heeft u te maken met informatiestromen. Behalve dat u bestellingen op moet nemen wilt u de klanten laten weten wat u te bieden heeft. Wanneer een menubord niet goed aan te passen is kan u een groot deel van uw potentiële omzet mislopen. Klanten kijken als eerst naar het scherm waar zij gewend zijn om naar te kijken en zullen promotionele items die niet op het oorspronkelijke menubord zijn weergeven over het hoofd zien. Een menubord in de horeca levert u naast promotie voor exclusieve aanbiedingen gemak op als het gaat om het wijzigen van de prijs, maar ook het aanpassen van uw assortiment. Verhoog de efficiëntie van uw promotiebeleid en uw omzet en kies voor de digitale menuschermen van MENUDigitaal!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Indien u meer wilt weten over hetgeen MENUDigitaal u te bieden heeft kunt u contact opnemen. Dit doet u simpelweg door het contactformulier in te vullen. Bent u reeds overtuigd van het nut van een digitaal menuscherm? Vraag dan nu nog een offerte aan. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan