Outdoor LED scherm

Een outdoor LED scherm kan de aandacht trekken van potentiële klanten. Door bewegende beelden te gebruiken val je op en breng je ook de klanten in beweging. Het wordt voornamelijk gebruikt voor reclame omdat outdoor LED schermen hier uitstekend geschikt voor zijn. Door middel van de digitale software wordt narrowcasting mogelijk. In tegenstelling tot broadcasting wordt deze marketingvorm gebruikt om klanten gericht te kunnen beïnvloeden. Hoe dat in zijn werk gaat vertellen wij u graag!

Hoe werkt narrowcasting?

Met een LED scherm kunt u outdoor reclame maken. Door uw reclame af te stemmen op de situatie kunt u klanten trekken. Het ene moment loopt de uitverkoop terwijl u de dag daarna het jubileum van uw winkel wilt vieren. U wilt dan over kunnen schakelen op andere reclame zonder extra kosten te maken. Het wijzigen van de inhoud brengt geen extra kosten met zich mee en leent zich daarom uitstekend als medium voor reclame. Een outdoor LED scherm gebruikt narrowcasting. Door gebruik te maken van narrowcasting zorgt u ervoor dat uw boodschap op het juiste moment en op de juiste plaats wordt verspreid!

Software die een outdoor LED display gebruikt

De software die een outdoor LED scherm gebruikt maakt het uitermate geschikt voor het maken van reclame op grote schaal. MENUDigitaal levert de X-Sign cloud gebaseerde inhoudsbeheersoftware van BenQ. Deze maakt het eenvoudig om inhoud te maken. Dit kan aan de hand van meer dan 100 sjablonen die afbeeldingen, tekst, video’s en gebruik van QR-codes ondersteunen. Bovendien kunt u de planning en inhoud online regelen voor meerdere schermen. Heeft u meerdere filialen? Met een handeling verandert u de inhoud op iedere plek zodat u consistent bent in uw marketing. U kunt ook print gebruiken als marketingmiddel. Het ontbreekt deze echter aan software waarmee u de inhoud kan beheren en kunt u daarom niet gebruiken om de klant gericht te beïnvloeden. Meer informatie over digitale outdoor schermen vindt u hier.

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in de producten van MENUDigitaal? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Mocht u vragen hebben m.b.t. onze producten beantwoorden wij deze graag. Stel uw vragen door middel van het contactformulier en wij komen hier zo snel mogelijk op terug. Graag staan wij voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan