085 - 30 32 657

|    info@menudigitaal.nl

MENUDigitaal, zakelijk, digitale reclame, goedkoop, makkelijk, digitale schermen, borden, menulijsten
over ons

MenuDigitaal BV

MENUDigitaal is een jong bedrijf met uitsluitend professionals op het gebied van digitale presentaties, digitale informatieschermen en narrowcasting.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende mogelijkheden, ideeën en vragen met betrekking tot de aanschaf van deze digitale producten. Op basis van uw wensen ontwikkelen wij een persoonlijk advies op maat. Dat advies kan vervolgens omgezet worden in een uitvoerbaar en betaalbaar plan. Wat ons team van specialisten voor u realiseert.

Onze digitale informatieschermen met bedrijfsspecifieke content zijn zeer geschikt voor nagenoeg iedere retailer. Denk aan horecabedrijven, zoals snackbars, afhaal- en bezorgrestaurants en cafés, maar zijn ook goed toepasbaar in (mode) winkels, kapsalons, supermarkten, makelaars en andere speciaalzaken.

Veel bedrijven in het MKB zoals autobedrijven, bedrijven in de foodsector en speciaalzaken presenteren middels de informatieschermen van MENUDigitaal. Digitaal presenteren is het perfecte middel om de klant effectief te bereiken. Intern kan het ook natuurlijk ook goed werken om medewerkers te instrueren, informatie te verstrekken of wachttijden te verzachten.

Niet alleen zijn de digitale informatieschermen representatief voor uw bedrijf, maar tevens staat het modern en zijn ze informatief. Zij bieden bovenal de unieke mogelijkheid de klant te stimuleren tot omzet- en margeverhogende aankopen. Hierdoor besteed u extra aandacht aan uw margemakers door middel van bijvoorbeeld (seizoens)specifieke lay-outs en aantrekkelijke zomer-, winter- en feestdagenacties.

Naast bovengenoemde producten bent u ook voor uitgebreidere projecten bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan vergaderruimte- en wachtruimten, hotel televisie, een eigen televisiekanaal en internetstreaming, en dergelijke. Natuurlijk kan het tegelijk laten draaien van verschillende content tot de mogelijkheden behoren!

Wij streven ernaar om voor u altijd het beste product naar volle tevredenheid te leveren én natuurlijk tegen de aantrekkelijkste prijzen! Voor aanzienlijk lagere prijzen dan bij concurrenten faciliteren wij het gehele traject, van een persoonlijk advies op maat tot en met de levering en installatie van het product. Ook na plaatsing staan wij natuurlijk voor u klaar bij eventuele vragen en voor aanvullend advies!

Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

wilt u Meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

© MENUDigitaal 2015 - 2018