Reclame display

Er zijn verscheidene manieren waarop u een reclame display in kunt zetten. Welke reclame doeleinden het ook zijn waarvoor u deze wilt gebruiken: met MENUDigitaal bent u er zeker van dat u uw doelgroep bereikt. Net zoals printmedia toont u informatie aan het publiek. Echter ontbreekt het de printmedia aan narrowcasting software die u de vrijheid biedt om gerichte reclame te maken. Stap over van broadcasting naar narrowcasting en er gaat een wereld voor u open waarin u de effectiviteit van een reclamecampagne aanzienlijk vergroot!

U vertoont uw product op een reclame display met narrowcasting software van BenQ!

De X-sign cloud gebaseerde narrowcasting software van BenQ biedt u de vrijheid om zonder grenzen reclame te maken. Het is aan u of u besluit om wel of niet consistent te blijven in uw promotie. De software stelt u in staat om uw promotiebeleid op tijd en locatie af te stemmen. Dit doet u vanaf welke locatie u maar wilt. Bent u in het bezit van een franchise en wilt u consistent blijven in uw reclame? Met een druk op de knop toont u in iedere vestiging dezelfde informatie. Tenslotte ondersteunen de reclame display schermen een brede selectie aan media waaronder afbeeldingen, tekst, video’s, en QR-codes.

In verschillende uitvoeringen beschikbaar

Het product dat wij bieden komt in verschillende soorten en maten. Neem bijvoorbeeld de outdoor schermen en stoepborden. Een reclame display dat u buiten de deur neerzet en binnen een mum van tijd klanten naar binnentrekt! Wij bieden voor ieder wat wils. Zo bieden wij ook digitale informatie- en menuschermen. Niet alleen te gebruiken voor de promotie van uw eigen bedrijf. Ook kunt u voor andere bedrijven in de omgeving adverteren. Bijvoorbeeld door als supermarkt zijnde een reclame display aan te schaffen!

Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Behoefte aan meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op of laat ons bij u langskomen voor een advies op maat. Contact opnemen doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan