Menudigitaal B.V.

MENUDigitaal is een jong bedrijf met uitsluitend professionals op het gebied van digitale presentaties, digitale informatieschermen en narrowcasting.

U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende mogelijkheden, ideeën en vragen met betrekking tot de aanschaf van deze digitale producten. Op basis van uw wensen ontwikkelen wij een persoonlijk advies op maat. Dat advies kan vervolgens omgezet worden in een uitvoerbaar en betaalbaar plan.

Onze digitale informatieschermen met bedrijfsspecifieke content zijn zeer geschikt voor iedere ondernemer. Veel bedrijven presenteren middels de informatieschermen van MENUDigitaal. Digitaal presenteren is het perfecte middel om de klant effectief te bereiken. Intern kan het ook natuurlijk ook goed werken om medewerkers te instrueren, informatie te verstrekken of wachttijden te verzachten.

Niet alleen zijn de digitale informatieschermen representatief voor uw bedrijf, maar tevens staat het modern en zijn ze informatief. Zij bieden bovenal de unieke mogelijkheid de klant te stimuleren tot omzetverhogende aankopen.

Naast bovengenoemde producten bent u ook voor uitgebreidere projecten bij ons aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan vergader- en wachtruimten, hotel televisie, een eigen televisiekanaal en internetstreaming.. Natuurlijk kan het tegelijk laten draaien van verschillende content tot de mogelijkheden behoren!

Wij streven ernaar om voor u altijd het beste product naar volle tevredenheid te leveren én natuurlijk tegen de aantrekkelijkste prijzen! Voor aanzienlijk lagere prijzen dan bij concurrenten faciliteren wij het gehele traject, van een persoonlijk advies op maat tot en met de levering en installatie van het product. Ook na plaatsing staan wij natuurlijk voor u klaar bij eventuele vragen en voor aanvullend advies!

Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

 

Volg ons ook op Facebook en LinkedIn!

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan