X-Sign, Software, Digitale Schermen, MENUDigitaal

Een intuïtieve oplossing voor het maken van prachtige signage-inhoud

De exclusieve X-Sign cloud gebaseerde inhoudsbeheersoftware van BenQ maakt het eenvoudig om verbluffende inhoud aan te maken, in te plannen en weer te geven. X-Sign is zowel geschikt voor een display in een café als een uitgebreid netwerk binnen een wereldwijd opererend bedrijf en eigenaren de mogelijkheid om de inhoud aan te maken met behulp van honderden sjablonen, het schema in te plannen, en in realtime de prestaties van displays te monitoren. Omdat voor X-Sign de set-up van een server niet noodzakelijk is, is dit een eenvoudige oplossing voor het contact met uw klanten, waarbij u minder mankracht en hulpmiddelen nodig hebt.

X-Sign Software, Eenvoudig inhoud maken, Service, Snel, MENUDigitaal

Eenvoudig inhoud maken

X-Sign bevat meer dan 100 eenvoudig te gebruiken sjablonen die de implementatie van afbeeldingen, tekst, video’s en QR-code ondersteunt, zodat u snel de inhoud kunt aanmaken die precies in uw visie past.

X-Sign Software, Eenvoudige planning, Inhoud, Makkelijk

Eenvoudige planning van de inhoud

Plan online verspreiding van inhoud in voor enkele of meerdere displays. Dankzij de op maat gemaakte inhoud kunt u de klanten precies laten zien wat ze nodig hebben, wanneer ze het ook daadwerkelijk nodig hebben.

X-Sign Software, Eenvoudige inhoudsbeheer, Kwaliteit, MENUDigitaal

Eenvoudig inhoudsbeheer

Gebruik een of meerdere accounts om al uw digitale signage centraal te beheren. Gecentraliseerde controle maakt het eenvoudig om inhoud van hoge kwaliteit te blijven gebruiken en op alle displays consistent te blijven in de informatie die u aanbiedt.

X-Sign Software, Kosten verlagend, BenQ, MENUDigitaal

Verlaag de kosten

X-Sign stelt u in staat om alle inhoud via de cloudservice van BenQ op afstand weer te geven, in te plannen en in de gaten te houden,
zodat u aanzienlijk bespaart op extra uitgaven voor een complexe server-setup en infrastructuuronderhoud op de lange termijn.

Wilt u meer informatie?

Ontdek samen met ons team de mogelijkheden voor uw bedrijf.
Vraag informatie aan, en indien gewenst, komen wij geheel vrijblijvend bij u langs voor advies op maat!

Vraag informatie aan